Пухени Възгланици

Инвестицията в качествени пухени възглавници с естествен пълнеж дава гаранция за спокоен и комфортен сън на цялото семейство. Изящната ни колекция е страхотно предложение както за редовите потребители, така и за собствениците на луксозни хотели. Поглезете се с мекота, несравнима с нищо, което сте опитвали до момента.

Пълнеж от висок клас естествени материали

Качеството на една възглавница, както и нейната дълготрайност, се определят от пълнежа. Пълнежите при този вид спални артикули се делят на два вида – естествени и синтетични. Едва ли е нужно да посочваме превъзходството на възглавниците с естествен пухен пълнеж. Нашите изделия са изпълнени с внимателно селектиран полски и френски гъши и патешки пух, като при някои модели пълнежът включва и известен процент нови фини пера.

Пухът е един от най-топлите материали, но не си мислете, че той излъчва постоянна топлина и запарва кожата. Той е отличен изолатор, притежавайки свойството да регулира както топлообмена, така и влажността. Това означава, че възглавницата от пух поддържа оптимална температура, извеждайки в същото време излишната влага навън. По този начин се елиминира рискът от изпотяване на скалпа и увреждане на косата.

Пухените ни възглавници в голямата си част имат 3-камерна конструкция. Трите камери имат различно съдържание, като пълнежите обикновено са разпределени по следния начин – две външни камери с пух за идеална мекота и ядро от пух и пера – за удобна опора на главата. В комбинация с пълнежа, за едно истинско луксозно изживяване, сме включили и облицовъчни калъфи от фин памучен перкал.

Памучните материи, използвани за изработка на калъфите, са с много плътна и трайна сплитка тип лито. Класифицирани като downproof – материите не пропускат дори най-дребните и фини перца навън. Перкалът действа като преграда за акарите, което го прави подходящ за хора с алергии към домашен прах и малки деца.

Ако сте готови да се насладите на невероятно блаженство, подарете си една изключително мека и удобна пухена възглавница от нашата колекция. Изделията с марка Poohy са най-доброто на родния пазар. Произведени в България с висококачествени европейски материали и с помощта на модерни технологии, те покриват най-високите критерии за качество и безопасност.

Уникална 3-камерна конструкция

Трикамерните възглавници с гъши пух и пера предлагат уникална комбинация от невероятен комфорт, надеждна опора и издръжливост, превръщайки се в популярен избор сред хората, които търсят висококачествено спално бельо и аксесоари. Възглавниците с три камери се отличават със специалната си конструкция, която осигурява множество предимства и нежна грижа за широк кръг потребители.

В основата на трикамерната възглавница от гъши пух и пера е специфичната ѝ трипластова структура. Вътрешната камера е пълна с пера, които са по-плътни, създавайки твърдо ядро, което предлага значителна опора. Вътрешният слой от пера помага за поддържане на формата на възглавницата и гарантира, че тя може да поддържа адекватно главата и врата, предотвратявайки слягането ѝ с течение на времето.

От двете страни на ядрото от пера има две външни камери, пълни с гъши пух. Гъшият пух е известен със своята изключителна мекота и изолационни свойства, създаващи пухкавост и луксозно усещане на повърхността на възглавницата. Двуслойният външен дизайн гарантира, че докато перата в средата осигуряват необходимата опора, пухът от двете външни страни предлага мека, удобна повърхност на спящия.

Ключови предимства

Едно от основните предимства на тези качествени пухени възглавници е тяхната адаптивност към различни пози на сън. За спящите по гръб, твърдата вътрешна камера осигурява необходимата опора, която поддържа главата и шията подравнени с гръбначния стълб. По този начин възглавницата слага край на събуждането с болки във врата и скованост.

За странично спящите структурата на възглавницата гарантира, че главата се поддържа на подходяща височина, което също помага за подравняването на гръбначния стълб и намалява натиска върху раменете. Дори спящите по корем, които обикновено се нуждаят от по-мека и тънка възглавница, могат да намерят комфорт в нашите продукти благодарение на регулируемата височина, осигурена от пълните с пух външни камери.

Друго съществено предимство на възглавниците от серията Double е тяхната дълготрайност и издръжливост. Използваните висококачествени материали са известни със своята устойчивост на износване и компресия. С подходяща грижа, която включва редовно разпухкване и периодично професионално почистване, те могат да запазят своя обем и поддържащи качества в продължение на много години. Това е инвестиция, която си заслужава да направите.

Освен това конструкцията на трикамерните възглавници помага за предотвратяване на миграцията на перата, което може да бъде досаден проблем при еднокамерните модели, запълнени с пера. Трикамерният дизайн свежда до минимум риска от излизането на пера през калъфката на възглавницата, подобрявайки комфорта и удължавайки живота на продукта.

Възглавниците от гъши пух и пера са подходящи за всички, които предпочитат естествените и хипоалергенни материали в спалното си бельо. Гъшият пух и перата са естествени материали, които предлагат добра вентилация и регулиране на температурата, което ги прави подходящи за употреба през цялата година.

Висококачествените пълнежи от пух и пера се възприемат като хипоалергенни, защото са преминали многократни етапи на почистване и дезинфекция. Многоетапната обработка на пълнежа намалява вероятността от алергични реакции, което може да бъде сериозен проблем при синтетичните пълнежи. В същото време натуралните ни пухени възглавници се предлагат на много разумни цени.