Пухени Възгланици

Поглезете се с най-добрите български възглавници от естествен пух.

Изберете си от различните размери и пълнежи, а ако изпитвате трудности или се двоумите, обадете ни се и нашите експерти ще Ви помогнат с най-голямо удоволствие.

Спете с чиста съвест.

Пълни с патешки или гъши пух от хуманно отгледани животни, супер чисти и екологични.

Не намирате Вашата възглавница, свържете се с нас и ние ще я изработим за Вас.

Инвестицията в качествени пухени възглавници с естествен пълнеж дава гаранция за спокоен и комфортен сън на цялото семейство. Изящната ни колекция е страхотно предложение и за собствениците на луксозни хотели. Поглезете се с мекота, несравнима с нищо, което сте опитвали до момента.

Пълнеж от висок клас естествени материали

Качеството на една възглавница, както и нейната дълготрайност се определят от пълнежа. Пълнежите при този вид спални артикули се делят на два вида – естествени и синтетични. Едва ли е нужно да посочваме превъзходството на възглавниците с естествен пухен пълнеж. Нашите изделия са изпълнени с внимателно селектиран полски и френски гъши и патешки пух, като при някои модели пълнежът включва и известен процент нови фини пера.

Пухът е един от най-топлите материали, но не си мислете, че той излъчва постоянна топлина и запарва кожата. Той е отличен изолатор, притежавайки свойството да регулира както топлообмена, така и влажността. Това означава, че възглавницата от пух поддържа оптимална температура, извеждайки в същото време излишната влага навън. По този начин се елиминира рискът от изпотяване на скалпа и увреждане на косата.

Пухените ни възглавници в голямата си част имат 3-камерна конструкция. Трите камери имат различно съдържание, като пълнежите обикновено са разпределени по следния начин – две външни камери с пух за идеална мекота и ядро от пух и пера – за удобна опора на главата. В комбинация с пълнежа, за едно истинско луксозно изживяване, сме включили и облицовъчни калъфи от фин памучен перкал.

Памучните материи, използвани за изработка на калъфите са с много плътна и трайна сплитка тип лито. Класифицирани като downproof – материите не пропускат дори най-дребните и фини перца навън. Перкалът действа като преграда за акарите, което го прави подходящ за хора с алергии към домашен прах и малки деца.

Ако сте готови да се насладите на невероятно блаженство, подарете си една изключително мека и удобна пухена възглавница от нашата колекция. Изделията с марка Poohy са най-доброто на родния пазар. Произведени в България с висококачествени европейски материали, по модерни технологии и съобразно изискванията за качество и безопасност.