Промоция
В наличност
325,00 лв. 249,00 лв.
-
+

Възглавници - Възглавница Charme, Нов Сребрист Унгaрски Гъши пух, 90% пух, FP 650 cuin, Висока, 50х70 см

Хубави, качествени , ръчно изработени възглавници от нов суперчист сребрист унгарски гъши пух, предназначени за максимален уют и отмора. Напълнени с 90% гъши пух и 10% малки фини гъши перца – идеалното съотношение което прави тези пухени възглавници невероятно леки и меки, но също така осигурява необходимата опора за главата. Обвита във фин 100% памучен плат и обкрайчена с паспел и двоен шев за здравина и дизайн, Вашата възглавница няма да пропуска пухът навън, ще е винаги здрава и по-красива.
Въпреки че сме го кръстили висок, модела с по-скоро между среден и висок, с по-голяма мекота и е много подходящ за спящите по гръб. Може да е подходящ и за хора със слаба физическа структура (по-дребни и слаби хора) спящи на страни. Ако харесвате по-плътни възглавници, вижте нашият среден модел камерна възглавница с унгарски гъши пух тук и нашият висок модел тук.
Предлага се в няколко цвята: бял, пурпурен (лилав) и розов (пинк). Размерът е 50х70 см, но може да се изработи и по Ваш размер и по Ваша плътност.

С какво е по-хубава тази възглавница:
-    Качествен унгарски гъши пух, Клас 1
-    Евакуира влагата и Ви помага да не се потите
-    Пробен период и 2 години гаранция
-    Лесна поддръжка и в домашни условия

Не пропускайте да разгледате и нашите пролетно-есенни завивки (тук) и нашите зимни завивки (тук) от сребрист унгарски гъши пух.

Състав:
Плат:

- Плат перкал  с 92 нишки / cm² (233 нишки / inch²), 100% памук
- Сертифициран е по Oeko Tex standard 100, class 1 за липса на вредни вещества, подходящ за хора с чувствителна кожа и малки деца
- Противоакарен гъсто изтъкан плат

Пълнеж:
- Супер чист, мит над 8 пъти и стерилизиран на висока температура, чист от всякакви органични остатъци и прах с остатъчна мътност 1000.
- Сертифициран по Oeko Tex Standard 100, class 1 за липса на вредни вещества, подходящ за хора с чуствителна кожа и малки деца
- Нов сребрист унграски гъши пух, 90% пух / 10% фини перца, със сила на запълване от 650 cuin, Клас 1 спрямо европейска норма EN 12934

Тегло на пълнежа за размер на възглавницата 50х70 см – 700 грама
Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Charme