Ниски Възглавници

Тази категория е за тези от Вас които спят предимно по-корем, обичат ниски пухени възглавници, или просто обичат да имат по няколко от тях в леглото си.

Всички те са направени прецизно в България с най-добрите Европейски материали: френски патешки пух и полски гъши пух. А фините памучни материи позволяват по-лесното движение на въздуха на натурално терморегулиращият пух.

Разгледайте нашите предложения!

Възглавницата, на която спим дава огромно отражение на физическото ни и емоционално състояние на следващия ден. Редица научни изследвания сочат, че за доброто състояние на скелета и кръвоносната ни система е по-удачно да спим на ниски възглавници. Този раздел на фирмения ни онлайн магазин предлага точно това, но в най-съвършения вариант, който бихте могли да си представите.

Мекота, гарантираща невероятен комфорт

Пухените възглавници с минимална височина могат да се използват като основа или самостоятелно от онези от вас, които не желаят допълнително натоварване на врата по време на сън или обичат да спят по корем. Ние ви предлагаме превъзходни възглавници от най-висок клас гъши и патешки пух, като при отделни модели пухът е комбиниран с известен процент нови бели пера.

Пухените пълнежи, влагани в нашите продукти са с произход Франция и Полша. Работим единствено с най-добрите доставчици и производители. При смесените пълнежи са вложени специален клас извити Super Flexy перца, придаващи допълнителен обем и еластичност на възглавницата. Тя връща бързо формата си след натиск.

Естествените пухени пълнежи имат несравними терморегулиращи свойства. Благодарение на уникалната си триизмерна структура, пухът задържа въздуха и запазва топлината му. Възглавницата от пух съхранява приятната топлина на тялото, като същевременно извежда излишната влага навън. Нощното изпотяване е изключено с ниските ни пухени възглавници.

За комфорта и здравия сън от значение е и външната материя на възглавниците. Ние използваме 100% Rich cotton cambric памучен плат, 96 нишки/см (233 TC), изработен специално за Poohy. Платът и пълнежът за тествани и сертифицирани спрямо Standard 100 на Oeko Tex class 1, показващ, че не съдържат вредни за кожата съставки.

Чистотата на всяка наша ниска възглавница е гарантирана. Пухът е преминал 8-кратен процес на изпиране и стерилизация при висока температура за премахване на праха и други органични остатъци. Възглавниците ни не изискват сложна поддръжка. Позволено е пране в пералня на 40 °C и сушене в сушилня на ниска до средна температура.