Завивки с патешки пух

Завивките от патешки пух Poohy са дишащи, леки, перфектно изолиращи и меки.

Те осигуряват перфектно регулиране на климата и транспортиране на влагата като същевременно подържат топло през нощта при студени температури и уютни при топли.

Направени от най-чистият френски патешки пух измит над 8 пъти, стерилизиран на висока температура и чист от всякакви възможни замърсявания, те са хипоалергични за да дишате по-леко.

Разгледайте нашите предложения.

Poohy.bg е мястото, където ще намерите разнообразие от висококачествени олекотени завивки от патешки пух. Продуктите ни са предназначени за хората, които не се задоволяват с нищо по-малко от перфектното. С тях ще се насладите на едно луксозно изживяване, каквото безспорно заслужавате.

Защо да инвестирате в подобен продукт?

Завивките, предлагани на пазара се различават основно по вида на своя пълнеж – естествен или синтетичен. Едните се запълват с гъши или патешки пух, както и с вълна или памучна вата. Другите залагат на синтетични влакна като полиестер, който също има добри терморегулиращи свойства (държи топло), но и един сериозен недостатък – запарва и води до изпотяване.

Първата разлика, която купувачът забелязва е цената на двата вида олекотени завивки. Тези с естествен пухен пълнеж са логично многократно по-скъпи. Те са обаче и тези с много по-добри характеристики и дълготрайност. По-луксозните изделия се изработват с два вида пълнежи – само от пух или от смесване на пуха с нови малки пера. Добивът им е сложен и скъп, като най-добрите суровини се добиват от водоплаващи птици, отглеждани при специални условия.

Кое прави пухената завивка толкова по-добра от синтетичната, обаче? Това е терморегулиращата функция на пуха. За разлика от синтетичните влакна и вълната, пухът не притежава топлещи свойства. Поради триизмерната му структура и свойството му да задържа въздух, той е отличен термоизолатор. Пухът просто запазва топлината, отделяна от тялото, без да запарва.

Що се касае до нашите превъзходни олекотени завивки от патешки пух, можем смело да кажем, че са едни от най-добрите на родния, а защо не и на международните пазари? Пълнежът им е разнообразен, според сезонното предназначение. Имаме модели, изпълнени със 100% френски патешки пух, както и такива, съдържащи и процент нови бели пера.

Плътността на пълнежа на завивките ни е с различна сила на запълване, обозначена с мерната единица „cuin”. Външната материя е изработена от чист памучен перкал, класифициран като downproof, тоест недопускащ излизане на пълнежа. Прошитата и обточена квадратна конструкция на завивките поддържа пухения пълнеж на място, осигурявайки постоянна плътност, мекота и несравним комфорт, какъвто не сте смятали за възможен.