ПЛАЩАНЕ

Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали.

Плюс добавените от нас 30 дни в които може да върнете продукта, ако той не е удовлетворил вашите очаквания.

1. Плащане при доставка чрез наложен платеж - при получаване на пратката, плащате дължимата сума на куриера.

Плащане при доставка е валидно само на територията на България и Румъния!

2. Плащане чрез ПОС терминал

3. Плащане по банков път - Преведете стойността на поръчката в банковата сметка на фирмата:

"Даун Комфорт" ЕООД

IBAN - BG 20 PRCB 9230 1052 5966 01

При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.


ДОСТАВКА

За България

Безплатна Доставка до офис на Спиди или до Ваш адрес за всички покупки на стойност над 120 лева.

Куриерската фирма с която работим е Спиди

Тъй като всички наши продукти се правят "току що" по-поръчка за да получите най-свежият и нов продукт, Вашите поръчки ще бъдат изпратени от 1 до 3 дена от Вашата заявка. Срокът на доставка е 24 часа.


Цена за доставка до офис на Спиди е 6 лв при поръчки под 120 лв

Цена за доставка до адрес при покупки под 120 лева е 8лв.

Доставка в чужбина

Доставяме нашите продукти до цяла Европа, САЩ, и доста други страни. Попитайте ни.

В Европа доставяме с DPD, като срока за доставка варира от 2 до 7 работни дни. Попитайте ни за по-конкретна информация относно цената на доставката.

За САЩ и други страни доставяме с DHL, като доставката е от 2 до 7 работни дни.

Данните които предоставяте, като телефонният ви номер, вашият адрес и e-mail, ще бъдат използвани само и единствено за обработване на поръчката и няма да бъдат предоставяни на трети лица  /освен куриерската фирма която извършва доставката/

Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали. Добавяме и 30 дни в които може да върнете продукта, ако той не е удовлетворил вашите очаквания.

Към всяка поръчка прилагаме данъчна фактура.

При възникване на въпроси свързани с артикулите, начина за заплащане, доставка… и др. може да се свържете с нас на телефон 0877 972 666  или на електронна поща:  milen@poohy.bgВРЪЩАНЕ:

За да елиминираме най-големия проблем при онлайн пазаруването - Това, че не можете да пробвате, или по скоро, че не може да пробвате удобно и "на спокойствие"... - Ние Ви предлагаме право на 30 дена пробен период на всички пухени изделия. За всички останали артикули имате право на връщане без пробен период в рамките на 15 дни от получаване на продукта. Така можете да пробвате харесаните модели без почти никакъв риск, в удобството на Вашия дом. Отворете пратката, докоснете се до материите и се уверете, че всичко, което сме ви обещали е така. Необходимо е артикулите да са нови, неупотребявани, да не са преминали ръчно или машинно пране, в оригиналната им опаковка и в безупречен търговски вид. Моля, имайте предвид, че от хигиенна гледна точка разопакован и използван текстил за спалня не подлежат на връщане и замяна. Също така, не подлежат на връщане продуктите изработени по размер зададен от клиент, които не присъстват в опциите на продукта в сайта - нестандартни размери. Изключения от правото на отказ, упоменато в Директива на ЕС за правата на потребителя, посочено в чл 16 точка в) доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или недвусмислено персонализирани.

Независимо от причината, ако решите да ги замените/върнете - можете! Разбира се, продуктът трябва да е в добро състояние, върнатите продукти се даряват на нуждаещи се семейства, така че, молим Ви, уважавайте качеството на тези продукти.

Ние ще Ви възстановим парите до 5 работни дни - без лоши чувства, напълно безпроблемно.

Възстановяването на сумата става само по банков път в рамките на 5 работни дни след получаването на стоката при нас. За целта трябва да ни изпратите Ваш номер на сметка (ИБАН) и Вашите имена.

Само 3 прости изисквания:

- Продуктите да са в запазен търговски вид (моля, не премахвайте етикета)

- Да не са изминали 30 дни от датата на получаването на продукта

- Да позвъните на 0877 972 666 за да уточним подробностите