В наличност

Бял (245,00 лв.) Пурпурно (245,00 лв.) Крем (245,00 лв.) Розов (245,00 лв.)

245,00 лв.
-
+

Възглавница Charme, Нов Сребрист Унгaрски Гъши пух, 90% пух, FP 650 cuin, Средна, 50х70 см

Открийте ползите от спокойния сън с тази хубава възглавница от гъши пух. Истинският сребрист унгарски гъши пух, с който е напълнена възглавницата, предлага несравним сън, осигурявайки Ви нужния комфорт и мекота. Външната обвивка добавя към мекото усещане на пуха. Тя е изработена от 100% фин памучен плат перкал, за да Ви осигури изисканост и преди всичко здрав сън.

Поради своя пълнеж с високо съдържание на пух, възглавницата е между средна и ниска, и много подходяща за спящите по корем. Не е подходяща за хора, спящи настрани. За тях сме предвидили нашата Висока или Средна 3-камерна пухена възглавница Charme, която е по-плътна и поддържаща.

Предлага се в няколко цвята: бял, пурпурен (лилав) и розов (пинк). Размерът е 50х70 см, но може да се изработи и по Ваш размер и по Ваша плътност.

С какво е по-хубава от другите възглавници:

  • Регулира температурата Ви, за да не се потите
  • Клас 1, Нов унгарски гъши пух
  • Много трайна, възглавницата се поддържа лесно и у дома (виж тук)
  • 30 дни пробен период и 2 години гаранция
  • Само естествени материали

Унгария е най-големия производител на висококачествен гъши пух. Страната се отличава с историята и развитието на производството на пух, и в частност на гъши пух. Унгарският гъши пух е известен със своята изключителна мекота и изолационни свойства. Заедно с френския патешки пух и полския гъши пух, унгарският гъши пух е изключително много търсен и оценяван по света.

Не пропускайте да разгледате и нашите пролетно-есенни завивки (тук) и нашите зимни завивки (тук) от сребрист унгарски гъши пух.Състав:

Плат:

  • 100% памучен перкал, 233 нишки, downproof - непропускащ пълнежа
  • Сертифициран е по Oeko Tex standard 100, class 1 за липса на вредни вещества, подходящ за хора с чувствителна кожа и малки деца
  • Противоакарен гъсто изтъкан плат

Пълнеж:

Супер чист, мит над 8 пъти и стерилизиран на висока температура, чист от всякакви органични остатъци и прах с остатъчна мътност 1000.

Сертифициран по Oeko Tex Standard 100, class 1 за липса на вредни вещества, подходящ за хора с чувствителна кожа и малки деца

Нов сребрист унгарски гъши пух, 90% пух / 10% фини перца, със сила на запълване от 650 cuin, Клас 1 спрямо европейска норма EN 12934

Тегло на пълнежа спрямо размера на възглавницата 50х70 см – 550 грама

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Charme Medium 50x70