В наличност
245,00 лв.
-
+

Възглавници - Възглавница Charme, Нов Сребрист Унгaрски Гъши пух, 90% пух, FP 650 cuin, Средна, 50х70 см

Открийте естественият сън с тази хубава възглавница от гъши пух. Истинският сребрист унгарски гъши пух с който е напълнена възглавницата предлага несравним сън, осигурявайки Ви нужният комфорт и мекота. Външната обвивка добавя към мекото усещане на пуха и е изработена от 100% фин памучен плат перкал, за да Ви осигури изисканост и преди всичко здрав сън. Поради своят пълнеж от високо съдържание на пух, възглавницата е между средна и ниска, и много подходяща за спящите по корем. Не е подходяща за хора спящи настрани. За тях сме предвидили нашата Висока или Средна 3-камерна пухена възглавница Charme която е по-плътна и поддържаща.

Предлага се в няколко цвята: бял, пурпурен (лилав) и розов (пинк). Размерът е 50х70 см, но може да се изработи и по Ваш размер и по Ваша плътност.

С какво е по-хубава от другите възглавници:
-    Терморегулира температурата Ви за да не се потите
-    Клас 1, Нов унгарски гъши пух
-    Много трайна, възглавницата се поддържа лесно и в дома (виж тук)
-    30 дни пробен период и 2 години гаранция
-    Само естествени материи


Унгария е най-големият производител на висококачествен гъши пух. Страната се отличава с историята и развитието на производството на пух, и в частност гъшият пух. Унгарският гъши пух е известен със своята изключителна мекота и изолационни свойства. Заедно с френският патешки пух и полският гъши пух, унгарският гъши пух е изключително много търсен и оценяван по света.

Не пропускайте да разгледате и нашите пролетно-есенни завивки (тук) и нашите зимни завивки (тук) от сребрист унгарски гъши пух.

Състав:
Плат:

- 100% памучен перкал, 233 нишки, downproof - непропускащ пълнежа
- Сертифициран е по Oeko Tex standard 100, class 1 за липса на вредни вещества, подходящ за хора с чувствителна кожа и малки деца
- Противоакарен гъсто изтъкан плат

Пълнеж:
- Супер чист, мит над 8 пъти и стерилизиран на висока температура, чист от всякакви органични остатъци и прах с остатъчна мътност 1000.
- Сертифициран по Oeko Tex Standard 100, class 1 за липса на вредни вещества, подходящ за хора с чуствителна кожа и малки деца
- Нов сребрист унграски гъши пух, 90% пух / 10% фини перца, със сила на запълване от 650 cuin, Клас 1 спрямо европейска норма EN 12934


Тегло на пълнежа за размер на възглавницата 50х70 см – 550 грама
Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Charme Medium 50x70