Високи Възглавници естествен пълнеж

Ако обичайно спите на страни, или предпочитате по-високи възглавници, тази категория е точно за Вас.

Разгледайте нашите възглавници с естествен пълнеж от нов патешки или гъши пух или някой от нашите страхотни блендове пух и пера.

А ако не намирате това което Ви е нужно, просто ни попитайте. Ние с удоволствие ще го изработим за Вас.

Обичате да гледате телевизия, докато се излежавате в леглото, или просто предпочитате да спите с по-високо позиционирана глава? Нашата колекция високи възглавници от естествен гъши и патешки пух ще ви помогне да си осигурите желания комфорт. Poohy ви предлага едно луксозно изживяване, каквото винаги сте търсили, но все не сте успявали да постигнете.

Трикамерна конструкция за едновременна плътност и въздушна мекота

Възглавниците ни съдържат единствено естествени пълнежи, включващи полски и френски гъши и патешки пух, както и известен процент нови бели пера. Сред артикулите ни ще срещнете изделия с 3-камерна конструкция. При този дизайн възглавницата е съставена от три отделни камери. Ядрото е изпълнено с микс от пух и пера, докато двете външни камери съдържат единствено фин пухен пълнеж.

Пухът е с висока плътност и голяма сила на запълване, така че да се получи максимален обем и оптимална височина. Благодарение на свойството си да задържа голямо количество въздух, пухените пълнежи са леки и изключително меки. За да се постигне баланс, пълнежът е обогатен с нови бели извити Super Flexy перца. Те осигуряват опора, за да не се окаже високата възглавница такава само привидно.

Нощното изпотяване на скалпа е сериозен проблем при възглавниците със синтетичен пълнеж. Пухът няма подобно свойство, защото е отличен термоизолатор. Той е дишащ материал, който осигурява нужната топлина през зимата, но същевременно регулира топлообмена и влажността, извеждайки излишната влага.

Пухеният естествен пълнеж има само един недостатък – способността му да се промушва през дори най-тесните отвори на външната материя. Производствените ни методи решават този проблем. Ние използваме фини памучни платове с плътно изтъкани нишки лито, класифицирани като downproof – непропускащи пълнежа.

100% памучен перкал с противоакарни свойства + 3-камерна технология на запълване е равно на изключителна мекота, лекота и чистота. Всяка висока възглавница от продуктовата ни гама отговаря на най-високите изисквания за качество и безопасност. Продуктите ни са сертифицирани по Oeko Tex standard 100, class 1 за липса на вредни вещества, което ги прави подходящи за хора с чувствителна кожа и малки деца.