Високи Възглавници естествен пълнеж

Обичате да гледате телевизия, докато се излежавате в леглото, или просто предпочитате да спите с по-високо позиционирана глава? Нашата колекция високи възглавници от естествен гъши и патешки пух ще ви помогне да си осигурите желания комфорт. Poohy ви предлага едно луксозно изживяване, каквото винаги сте търсили, но все не сте успявали да постигнете.

Трикамерна конструкция за едновременна плътност и въздушна мекота

Възглавниците ни съдържат единствено естествени пълнежи, включващи полски и френски гъши и патешки пух, както и известен процент нови бели пера. Сред артикулите ни ще срещнете изделия с 3-камерна конструкция. При този дизайн възглавницата е съставена от три отделни камери. Ядрото е изпълнено с микс от пух и пера, докато двете външни камери съдържат единствено фин пухен пълнеж.

Пухът е с висока плътност и голяма сила на запълване, така че да се получи максимален обем и оптимална височина. Благодарение на свойството си да задържа голямо количество въздух, пухените пълнежи са леки и изключително меки. За да се постигне баланс, пълнежът е обогатен с нови бели извити, Super Flexy перца. Те осигуряват опора, за да не се окаже високата възглавница такава само привидно.

Нощното изпотяване на скалпа е сериозен проблем при възглавниците със синтетичен пълнеж. Пухът няма подобно свойство, защото е отличен термоизолатор. Той е дишащ материал, който осигурява нужната топлина през зимата, но същевременно регулира топлообмена и влажността, извеждайки излишната влага.

Пухеният естествен пълнеж има само един недостатък – способността му да се промушва през дори най-тесните отвори на външната материя. Производствените ни методи решават този проблем. Ние използваме фини памучни платове с плътно изтъкани нишки лито, класифицирани като downproof – непропускащи пълнежа.

100% памучен перкал с противоакарни свойства + 3-камерна технология на запълване е равно на изключителна мекота, лекота и чистота. Всяка висока възглавница от продуктовата ни гама отговаря на най-високите изисквания за качество и безопасност. Продуктите ни са сертифицирани по Oeko Tex standard 100, class 1 за липса на вредни вещества, което ги прави подходящи за хора с чувствителна кожа и малки деца.

Солидната височина на възглавницата също има своите предимства

Високите възглавници предлагат набор от предимства, с което отговарят на различни предпочитания за сън и нужди, свързани със здравословното състояние на ползвателя. Те са проектирани с по-висок профил, осигуряващ по-голяма височина за главата и врата по време на сън, с което отговарят на изискванията на не малък кръг потребители.

Едно от основните предимства на възглавниците с максимална височина е способността им да поддържат правилно подравнен гръбначния стълб, което е особено необходимо на хората, спящи настрани. Когато главата и шията са правилно поддържани, гръбнакът може да остане в неутрална позиция, което помага за предотвратяване на болките във врата и гърба.

При тези, които спят настрани, възглавницата с висока плътност и обем, запълва празнината между главата и матрака, гарантирайки, че вратът е стабилно позиционииран и подравнен с останалата част от гръбнака. Така може значително да се намали риска от събуждане със скованост и болка, тъй като мускулите не се напрягат от неестествената поза през цялата нощ. Височината на пухените ни възглавници помага също за облекчаване на точките на натиск, осигурявайки по-комфортен и спокоен сън.

Решение при някои здравословни проблеми

Високите възглавници от пух и пера могат да бъдат полезни на хората, които страдат от киселинен рефлукс или респираторни проблеми. Повдигането на главата по време на сън може да помогне за предотвратяване на придвижването на стомашната киселина обратно по хранопровода, намалявайки дискомфорта и рисковете за здравето, свързани с киселинния рефлукс.

По същия начин, за клиентите ни с респираторни проблеми като сънна апнея или хъркане, по-високата луксозна възглавница може да помогне за поддържане на дихателните пътища отворени, предотвратявайки свиването на езика и меките тъкани в гърлото, като по този начин улеснява свободното дишане.

Възглавниците със значителна височина предлагат оптимална гъвкавост, адаптирайки се към различни пози на сън и активности. Въпреки че са най-подходящи за спящите настрани, те могат да бъдат от полза и на хората, които спят предимно по гръб, предлагайки нужната опора за раменете и врата.

Избирайки възглавница с адаптивен пухен пълнеж и контурен дизайн, спящите по гръб могат да се наслаждават на височината, без да правят компромис с опората на врата. Освен това, тази група продукти могат да се използват като удобна облегалка по време на четене или гледане на телевизия в леглото, предлагайки удобна и повдигната позиция, която намалява напрежението във врата и раменете.

Качеството на материалите също е важно

Материалите, използвани за изработка на високите ни възглавници, също допринасят за многобройните им предимства. Всички продукти в раздела са запълнени с гъши пух и малки бели перца, които се адаптират бързо към формата на главата и врата, осигурявайки персонализирана опора и намалявайки точките на натиск. Естествените материали са известни и със своята издръжливост и устойчивост на акари и алергени, което ги прави отличен избор за хора с алергии или астма.

От гледна точка на естетика и практичност, една висока и твърда възглавница от нашата колекция може да подобри цялостния облик на вашата спалня. Възглавниците се предлагат в различни стилове и размери, добавяйки нотка лукс и комфорт към спалното ви бельо. При желание от ваша страна, можем да изработим възглавниците и в нестандартни размери.