Възглавници с естествен патешки или гъши пух

Търсите перфектната пухена възглавница за удобен сън?

Искате комфорта на луксозен хотел където последно сте изпитали удоволствието да спите на възглавница от истински естествен патешки или гъши пух?

И сте прави, няма нищо по-добро за сън от натуралната мекота на нашите възглавници направени от естествени пух, пера или микс от двете. Освен всички преимущества на този уникален природен материал съчетан със 100% памучен плат, нашите възглавници са тайната за един по-добър сън.

Леки, меки, хубави, пухкави, поддържащи, ниски или високи, от патешки или гъши пух, пухените ни възгланици ще променят представите Ви за отпочиващ сън!

С какво чувство се събуждате сутрин - спокойни, усмихнати и отпочинали или сковани от болки във врата, с главоболие и лошо настроение? Възглавницата, на която спите е от значение за пълноценния ви сън и почивка. Ние ви предлагаме едно истински луксозно изживяване – възглавници от естествен патешки и гъши пух на ексклузивни цени.

Уникални дишащи и терморегулиращи свойства

Възглавниците служат за опора на главата по време на сън. Някои хора ги предпочитат по-плътни, а други по-ниски, но всички искаме възглавницата ни да бъде мека – колкото повече, толкова по-добре. Нашите пухени възглавници отговарят на дори най-високите ви изисквания, особено моделите с 3-камерна конструкция.

3-камерната структура на една възглавница с гъши пух както и на такава с патешки пух осигурява равномерно разпределение на пълнежа. За разлика от обикновените със синтетичен пълнеж, те не се сплескват под тежестта на главата, а остават приятно меки през цялото време. Ще се чувствате обгърнати от мекота, сякаш спите в облак.

Трикамерната конструкция е съставена от ядро, съдържащо микс от нов бял патешки или гъши пух и много малък процент нови пера, които служат за допълнителна опора. Ядрото е обгърнато от две външни камери, съдържащи луксозен френски пух, създаващ невероятен комфорт и усещане за разкош.

Моделите ни са разнообразни - със средна мекота, по-твърди и високи, и съвсем ниски и изключително меки. В колекцията ни всеки ще открие подходяща за нуждите му удобна възглавница, в зависимост от това дали спи по гръб или по корем и дали страда от болки във врата и гръбнака. Ако все още не сте изпитали комфорта на естествените пълнежи, определено нямате представа колко много пропускате.

Качество на материалите без аналог

Възглавниците ни могат да бъдат категоризирани като луксозни, защото са изработени по най-новите технологии и с изключително висококачествени материали. Пълнежите се закупуват от утвърдени европейски производители (френски и полски) и включват пух и нови фини перца с висока плътност и отлични терморегулиращи свойства.

Пухът е отличен изолатор, но също така притежава и свойство да „диша”. Поради триизмерната му структура и способност да задържа въздух, пухеният пълнеж е изолатор без аналог. Качественият пух има около 2 милиона пухкави нишки, които се припокриват и слепват, образувайки защитен слой от неподвижен въздух, който запазва топлината си през цялото време.

Този естествен материал няма топлинни качества, както вълната и синтетичните влакна. Това означава, че пухените възглавници за спане няма да запарват кожата и да причиняват изпотяване. Благодарение на повишените им терморегулиращи свойства, те запазват телесната температура и отвеждат излишната влага. Изпотен скалп и залепнала коса не са проблеми, с които ще се срещнете.

100% екологично чист и хипоалергичен продукт – твърдение, валидно за цялата ни гама хубави възглавници. Пухът и перата се изпират многократно (8 пъти при използваните от нас суровини) по специална технология. След това преминават през етап на стерилизация при висока температура, за да се премахнат напълно всички органични остатъци и прах.

Възглавниците ни са сертифицирани по Oeko Tex standard 100, class 1 за липса на вредни вещества. Пълнежите, както и външната материя са изработени изцяло от естествени материали. За разлика от синтетиката, те не дразнят кожата и не допускат развитието на акари. Ако срещате затруднения с дишането нощем, може би е време да смените възглавницата си с някое от чудесните ни изделия.

Калъфът на възглавниците ни е изработен от 100% чист памучен перкал, изтъкан в трайна и непропускаща пълнежа сплитка лито. Класифициран е като downproof, което означава, че не допуска излизането отвън на дори най-фините перца. Противоакарният плат служи за преграда пред болестотворните микроорганизми. Акарите са основен причинител на алергии към домашен прах.

Дълготрайност и лесна поддръжка

Естественият пухен пълнеж има многократно по-висока трайност от синтетиката. Той е с отлична въздухопроводимост, благодарение на която се избягва изпотяването и сплескването на възглавницата под тежестта на тялото. След пране, включително машинно, разпределението на пълнежа остава равномерно, благодарение на камерната структура на изделието.

В нито един универсален физически магазин за възглавници няма да откриете изделия с толкова високо качество и дълготрайност, позволяващи машинно пране и сушене. За да избегнете нуждата от често пране, препоръчваме да използвате сменяеми калъфи, които са по-непретенциозни по отношение на изпирането.

Предлагаме ви не само изключително луксозни спални артикули, но и максимално достъпен и удобен начин за тяхното закупуване. Възползвайте се от възможността за лесна онлайн покупка с безплатна доставка на поръчаните изделия, в случай че стойността им надвишава скромната сума от 50лв. Продуктите ни се предлагат с дву-годишна гаранция за качество и комфорт, както и с опция за връщане в 30-дневен срок.