Топ Матраци

Топ матрак от пух и пера за нежна мекота и комфорт


За всеки проблем съществува решение. Въпросът е да знаете кое е правилното и да не го отлагате прекалено дълго във времето. Ако сънят ви не е достатъчно пълноценен, не рискувайте здравето си, а по най-бързия начин си осигурите нужните удобства в спалнята. Често от доброто наспиване ви делят само няколко сантиметра. Точно толкова трябва да добавите към основния матрак, за да усетите истински комфорт.

Осигурява 5 звезден лукс и пази от акари

Нашият топ матрак Comfort Bed предлага идеалната комбинация от нежна опора за тялото и ефирна мекота, събрана в 8 см височина. Всичко, което трябва да направите е да го поставите върху основния матрак и да се отпуснете сякаш сте в гнездо от пух и перушина. Той е в състояние да изглади неравната повърхност и да превърне всяко легло в неустоимо място за почивка.

С произход от САЩ и скандинавските страни, топ матракът носи допълнителна топлота и комфорт, облекчава напрежението и перфектно се адаптира към извивките на тялото. Той е незаменима придобивка през зимата за всички, които обичат да им е по-топло и не искат да мръзнат, както и за тези, които имат оплаквания от ревматизъм и други неразположения.
Неслучайно големите 5 звездни хотели използват топ матраци от естествен патешки или гъши пух и пера като една от неотменните грижи за клиента. Поставен върху по-захабен и стар матрак, той има още едно безспорно свойство – превръща се в сигурна бариера и не допуска преминаването на бактерии и акари.
Дава топлина през зимата и прохлада в жегите
Един топ матрак от гъши пух и пера превръща всяка спалня в луксозно място за отдих и сън. Много са неговите преимущества, като три от тях не търпят конкуренция:

● Носи невероятна топлина и изключителна мекота.

Естественият гъши или патешки пух има рядката способност щедро да отдава топлина, без да задържа влага. Изборът на топ матрак с пълнеж от перушина осигурява комфортна топлина и през най-студените зимни нощи. Колкото до нежната мекота, едва ли някой би имал забележки за това му качество. Имайте предвид, че по-меките матраци са препоръчителни за хора, които обичат да спят на една страна. Така всички по-тежки части имат солидна опора, а белодробната област не е подложена на натиск и дишането е свободно.

● Създава усещане, че сте обгърнати от облак.

Топ матракът от пух и пера е толкова нежен и ефирен, че създава чувството, че заспивате върху облак. Ако основният ви матрак е овехтял, на места е хлътнал или е прекалено твърд, това може да причини сериозни неудобства и здравословни проблеми. Започва с кошмарно събуждане, придружено с болки във врата и гърба и води до системно недоспиване и кисело настроение.

● Регулира телесната температура и пречи на изпотяването.

Пълнежът от пух и перца е дишащ и не задържа влага. Той е естествен терморегулатор и прави всеки топ матрак, подходящ за употреба както през лятото, така и през зимата. Топли в студените нощи и носи прохлада в жегите. Ако ви е студено, докато спите или постоянно се изпотявате, ще се будите често. Това ще увреди качеството и на най-здравия сън.

Най-подходящите платове за пухения пълнеж

Верни на марката си, в Poohy оставаме отговорни към хуманното отглеждане на животни. Пухът за производството на нашите натурални топ матраци идва от патици и гъски, отглеждани единствено за нуждите на месопреработването. Водени от грижа към клиентите, топ матраците ни са с плътност на пълнежа до 1750 гр/м2. Със същото внимание подбираме платовете, които използваме. Доверяваме се на 100% памучен перкал с висока плътност, специално изтъкан да не пропуска пухения пълнеж.
Избираме естествените пълнежи на нашите топери с постоянно усърдие и старание, защото вярваме, че така осигуряваме на всеки една луксозна, мека и приятна нощ, отдадена на здравословен сън. И защото си обичаме работата и за нас е удоволствие да радваме клиентите, доставката ни е безплатна навсякъде в България.

Не пропускайте да разгледате нашите олекотени пухени завивки и възглавници от пух, те ще добавят още повече комфорт към вашият сън.