Средни Възглавници

Средни по височина и плътност, универсални като употреба, нашите възглавници са предпочитани от редица луксозни хотели.

Насладете се на лукса и удобството на изтънченият хотел.

Златната среда е термин, с който е много удачно да определим и изделията, представени в този раздел на фирмения ни онлайн магазин. Той съдържа богата гама средно твърди и средно високи възглавници от висококачествен гъши и патешки пух. Лукс, топлина и комфорт през цялата година. Те са единственото решение ако искате да се събуждате ведри, усмихнати и отпочинали на сутринта.

Едно сигурно универсално решение

Възглавниците със средна твърдост и височина са едно универсално решение, подходящо за всеки. Нито твърде ниски, нито прекалено високи – дават удобство, независимо в коя позиция спите най-често. Изделията ни са съставени от различни по вид пълнежи. Има модели с изцяло пухен пълнеж от нов френски патешки и гъши пух, както и такива с комбинирано запълване – пух и нови бели Super Flexy пера.

Основна характеристика на пуха, и причина да бъде толкова предпочитан материал за изработка на завивки и възглавници, е способността му да поддържа приятна температура през всеки сезон, без да запарва кожата и причинява изпотяване. Специфичната структура на пуха, съставена от множество фини влакънца, му позволява да задържа голямо количество въздух.

Мекото въздушно докосване на изделията от качествен пух е причина хората да са готови да похарчат за тях доста по-големи суми пари. Цената е оправдана. Сред нашите средни възглавници ще срещнете модели с дву и три-камерна конструкция. При тях пълнежите от различни видове са разделени в две и три отделни камери. Така се постига идеалната комбинация от устойчивост на натиск и мекота.

Идеалната средна пухена възглавница е тази, която не съдържа вредни за здравето материали. Нашите пълнежи, както и външните калъфи са изработени от 100% естествени материали. Чистият памучен перкал с плътно изтъкани нишки лито не допуска излизането на пълнежа навън, както и развитието на акари. 100% екологично чист и хипоалергичен материал, сертифициран по Oeko Tex standard 100, class 1 за липса на вредни вещества.

Чистотата и на пуха, вложен във възглавниците е гарантирана. Суровината е преминала през 8-кратно изпиране и стерилизация, за да се премахнат всички органични остатъци и прах. 3-камерната технология ви осигурява едновременно въздушна мекота и стабилна опора при всяка позиция на тялото.