Здравейте,

Създадох Poohy с мисъл за Вас и Вашето семейство, с идеята за един по-добър, натурален и свободен начин на живот. За Вас, които искате да живеете и избирате съзнателно, които отделяте време за себе си, за да водите един устойчив начин на живот в унисон с природата и заобикалящият ни свят.


След повече от 12 години международен опит сред най-иновативните и развиващи се предприятия в сферата на естественият патешки и гъши пух, натрупал опит и експертиза, реших да направя крачка назад търсейки нещо повече, нещо което да ми позволи да съм полезен създавайки красота и комфорт за Вас.

Така създадох нашето модерно ателиe, разположено в центъра на Плодив, където вдъхновени от занаятчийските принципи за качество, хармонията на семейната фирма и най-добрият изолационен материал познат на човека - естественият патешки и гъши пух, произвеждаме нашите артикули с много прецизност и отговорност.

Подходът ни е много ясен и семпъл: творенията ни просто трябва да са страхотни, произведени отговорно и природосъобразно от натурални възобновяеми материи от най-високо качество с единствената цел да Ви служат подобаващо за дълго време. А благодарение на високото ниво на персонализация която предлагаме, Нашата и Вашата креативност ще ги направят и уникални.

  Затова подбирам лично най-добрите партиди пух от малки семейни ферми в Европа, където животните се отглеждат свободно, екологично и хуманно. Пухът бива обработен под наш контрол и по наша рецепта съгласно най-високите стандарти, а прецизна специализирана лаборатория следи за качеството му. Като допълнение той се сертифицира спрямо Oeko Tex Stanard 100, class 1, от немският институт за качество Hohenstein. Всички тъкани използвани в нашите изделия са направени от възможно най-чистите натурални материали, без да са използвани никакви вредни субстанции. Сертифицирани са по Oeko Tex Stanard 100, class 1, и са напълно походящи за хора с чувствителна кожа, с алергии и малки деца.


Милен Ганзуров
Управител


Пловдив 4000 България

"Даун Комфорт" ЕООД

ЕИК: 204854911

milen@poohy.bg

0894 320 353