Здравейте,


Създадохме Poohy с мисъл за Вас и Вашето семейство, с идеята за един по-добър, натурален и свободен начин на живот. За Вас, които искате да живеете и избирате съзнателно, които отделяте време за себе си, за да водите един устойчив начин на живот в унисон с природата и заобикалящият ни свят.


След повече от 12 години международен опит сред най-иновативните и развиващи се предприятия в сферата на естественият патешки и гъши пух, натрупал опит и експертиза, реших да направя крачка напред търсейки нещо повече, нещо което да ми позволи да съм полезен създавайки красота и комфорт за Вас.

Така създадох нашето модерно ателиe, разположено в центъра на Плодив, където вдъхновени от занаятчийските принципи за качество, хармонията на семейната фирма и най-добрият изолационен материал познат на човека - естественият патешки и гъши пух, произвеждаме нашите артикули с много прецизност и отговорност.

Подходът ни е много ясен и семпъл: творенията ни просто трябва да са страхотни, произведени отговорно и природосъобразно от натурални възобновяеми материи от най-високо качество с единствената цел да Ви служат подобаващо за дълго време. А благодарение на високото ниво на персонализация която предлагаме, Нашата и Вашата креативност ще ги направят и уникални.

Затова подбирам лично най-добрите партиди пух от малки семейни ферми в Европа, където животните се отглеждат свободно, екологично и хуманно. Пухът бива обработен под наш контрол и по наша рецепта съгласно най-високите стандарти, а прецизна специализирана лаборатория следи за качеството му. Като допълнение той се сертифицира спрямо Oeko Tex Stanard 100, class 1, от немският институт за качество Hohenstein.

През 2023 добавихме към нашият асортимент и незаменими калъфки за възглавници от 100% естествена черничева коприна 22 momme клас 6А, както и премиум спално бельо от 100% памук сатен 300 нишки в различни цветове.

Всички тъкани използвани в нашите изделия са направени от възможно най-чистите натурални материали, без да са използвани никакви вредни субстанции. Сертифицирани са по Oeko Tex Stanard 100, class 1, и са напълно походящи за хора с чувствителна кожа, с алергии и малки деца.

И не на последно място, Poohy беше създадена за да доставя качествени и красиви продукти за спалня на коректна цена. Премахвайки посредника, ние прескачаме разходите като дистрибуция, физически магазини и различни дизайнерски лицензии които не допринасят нищо за качеството, като по този начин прехвърляме спестяванията към Вас.


        

        Милен Ганзуров

        Управител


        Даун Комфорт ЕООД

        Тел: 0877 972 666