ОСИГУРЕТЕ КЛАСА И КОМФОРТ ОТ СВЕТОВНО НИВО ВЪВ ВАШИТЕ ХОТЕЛИ


За да бъдат Вашите хотелски стаи  внимателно стилизирани с уютна завивка от гъши пух и разкошна пухена възглавница, за да може тялото да релаксира. А с пухените топ матраци Вашите гости ще се чувстват като спящи на облак.

Не пропускайте и спално белъо - чаршафи и калъфи за възглавници за Вашите хотели. Рзполагаме с различни платове подходящи за направата на хотелско спално белъо: 100% памук (перкал или сатен) както и миск памук с полиестер за нуждата от по-издръжливо спално белъо и улеснено гладене при големи количества. Попитайте ни за конкретна оферта.Защо продуктите за спалня от гъши пух са по-доброто решение за Вашият хотел:

- По-трайни: възглавниците и завивките от естествен пух/пера са до 3 пъти по трайни от синтетичните

- Лесна поддръжка - машинно пране и сушене

- Повишен комфорт за Вашите гости, благодарение на неговата естествена терморегулация и дишаща структура - пухът е най-добрият естествен изолационен материал познат на човека


Специализирани сме в произвоството на изделия от гъши пух - завивки, възглавници и топ матраци, като силата ни е в малки серии на много конкурентни цени.

А вече предлагаме и качествено спално белъо за хотели - калъфки за възглавници, чаршафи и пликове за завивки, отново със същата логика на малки серии на конкурентна цена.


Нашата специална хотелиерска колекция поддържа изключителното качество на нашите продукти на дребно, като същевременно издържа на честото търговско ползване и пране.

Предлагаме пълна персонализация на Вашите изделия от патешки или гъши пух, дизайнерски детайли, специфични за нуждите Ви, брандиране и много други.

Разполагаме с пълната гама продукти: патешки пух, гъши пух, патешки пера и гъши пера, както и всички блендове от тях и платове с нужното качество, за да осигурим на Вашите клиенти един незабравим сън.


Ние Ви предлагаме:

  • Конкурентни цени

  • Качество, отговарящо на хотелиерските нужди

  • Всеотдаен екип, който ще отговори на Вашите въпроси

  • Безплатна доставка до Вашия обект

  • Мостри


Ние се стремим да си партнираме с хотелиери, дизайнери и собственици на бизнеси, които предлагат уникални и изключителни преживявания.Нека да поговорим


Ето и нашите предложения за:

- Хотелски възглавници от патешки или гъши пух:

Размер 50х70 см, Пълнеж 10% гъши пух / 90% гъши перца,

Размер 50х70 см, Пълнеж 30% гъши пух / 70% гъши перца,

Размер 50х70 см, Пълнеж 70% гъши пух / 30% гъши перца,

Размер 65х65 см, Пълнеж 70% патешки пух / 30% патешки перца,

Размер 60х60 см, Пълнеж 90% гъши пух / 10% гъши перца,

Като това са само някои размери възглавници за хотели. Тъй като всичко произвеждаме на место, същите могат да бъдат направени във всеки размер разбира се.

Също така предлагаме двукамерни и трикамерни възглавници, които са много подходящи за хотели тъй като имат преимуществото на мекотата на пухените възглавници, опората на перата и са по-бюджетни.


- Хотелски завивки от патешки или гъши пух:

Размер 140х200 см, Пълнеж 30% гъши пух, 200 гр./м2

Размер 140х200 см, Пълнеж 70% гъши пух, 150 гр./м2

Размер 150х200 см, Пълнеж 90% гъши пух, 130 гр./м2

Размер 140х200 см, Пълнеж 10% гъши пух / 90% гъши перца , 320 гр./м2

Размер 150х200 см, 150х220 см, Размер 200х220см, Размер 240х220 см

Разбира се, завивки могат да бъдат във всеки размер по желание на клиента.