Възглавници с Патешки пух

Нашите възглавници с този изключителен нов френски патешки пух, измит над 8 пъти и чист от всякакви замърсявания и прах, ще Ви доставя чист комфорт и мекота.

А за по взискателните от Вас, предлагаме да разгледате възглавниците ни със 100% патешки пух.

Хората, които обичат комфорта и атмосферата на лукс и разкош в спалнята, ще останат възхитени от превъзходната ни колекция от възглавници с патешки пух. Модели с дву и трикамерна структура съчетават перфектно плътност и въздушна мекота. Тук ви представяме 100% естествен, екологично чист и хипоалергичен продукт.

Кое прави нашите продукти уникални?

Съществува изцяло погрешно схващане, че патешкият пух е с по-ниско качество от гъшия. Истината е, че качеството на пуха зависи от неговия клас, а той се определя от много фактори, включително от вида, начина на отглеждане и климатичните условия, в които са отглеждани птиците, както и от тяхната възраст.

Не на последно място е силата на запълване. При възглавниците и завивките тя определя мекотата и термоизолационните свойства на изделията. Силата на запълване на пухените спални артикули се обозначава с буквите FP – Fill Power и се измерва в кубични инчове (Cuin) спрямо обема на една унция пухен пълнеж на кубичен инч. Колкото по-голямо пространство заема пуха, толкова по-качествено е изделието, напълнено с него.

Пухът има уникална триизмерна структура, която му позволява да задържа голямо количество въздух и да задържа неговата топлина. Това е причината този натурален материал да бъде толкова лек и въздушен. Той е един от най-топлите материали, но същевременно отличен регулатор на топлообмена и влажността.

Нашите възглавници с патешки пух са с различни видове пълнежи. Някои модели са съставени изцяло от пухени фибри, докато други включват в състава си и известен процент (от 10 до 50%) нови фини перца. Перата дават допълнителна плътност на една луксозна възглавница, за да имате отлична опора, без значение в каква позиция спите обикновено.

За да не ви притесняват промъкващите се навън пухчета и перца, ние използваме калъфи, изработени от висококачествен памучен перкал с плътна оплетка. Памучните платове, с които работим са изключително фини и леки, но същевременно с невероятна плътност. Класифицирани са като downproof (непропускащи пълнежа), а освен това имат отлична антиакарна защита. Идеално решение за хора с алергии и малки деца.