Промоция
В наличност

Ниска (20,00 лв.) Средна (24,00 лв.) Висока (27,00 лв.) Супер висока (30,00 лв.)

25,00 лв. 20,00 лв.
-
+

Възглавници - Възглавница от пера, 50х70 см,

А пазите ли детски спомени за бабините възглавници от пера?

Нашата оригинална възглавница от 100% пера е точно като тази в къщата на баба. С единствената разлика, че пълнежът вече не е от кокоши пера а от истински, висококачествени, суперчисти и стерилизирани на висока температура патешки пера. Обвита в 100% памучен плат перкал, тя е дишаща и проветрива.

Възглавниците с пера са по-дълготрайни (питайте баба) и задържат по-слабо телесната топлина което прави сънят Ви да е по-прохладен.

Възглавниците от пера се усещат по-плътни при натиск, което значи че те ще Ви осигурят по-голяма опора за главата от възглавниците от пух.

Предлага се в 4 плътности: ниска, средна, висока и супер висока. За любителите на плътна, висока и поддържаща възглавница препоръчваме най-високата плътност. Ако се двоумите коя  е най-подходяща за Вас, просто ни се обадете. И ако желаете тази възглавничка в друг размер просто ни попитайте.

Размер 50х70 см

Добавете непромокаем протектор за Вашата любима възглавница за да я запазите чиста и свежа по-дълго време или изберете някоя от нашите калъфки за възглавници.


Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Feather Pillow