Промоция
В наличност

Пурпурно (27,50 лв.) Крем (27,50 лв.) Розов (27,50 лв.) Бяло (27,50 лв.)

69,00 лв. 27,50 лв.
-
+

Възглавница от пера, 50х70 см, Ниска, 50х70 см

А пазите ли детски спомени за бабините възглавници от пера?

Нашата оригинална възглавница от 100% пера е точно като тази в къщата на баба. С единствената разлика, че пълнежът вече не е от кокоши пера, а от истински, висококачествени, суперчисти и стерилизирани на висока температура патешки пера. Обвита в 100% памучен плат перкал, тя е дишаща и проветрива.

Възглавниците с пера са по-дълготрайни (питайте баба) и задържат по-слабо телесната топлина, което прави съня ви по-комфортен.

Възглавниците от пера се усещат по-плътни при натиск, което значи, че те ще осигурят по-голяма опора за главата ви от възглавниците от пух.

Предлага се в 4 плътности: ниска, средна, висока и супер висока. За любителите на плътна, висока и поддържаща възглавница, препоръчваме най-високата плътност. Ако се двоумите коя е най-подходяща за вас, просто ни се обадете. И ако желаете тази възглавничка в друг размер, просто ни попитайте.

Размер 50х70 см

Добавете непромокаем протектор за Вашата любима възглавница, за да я запазите чиста и свежа по-дълго време или изберете някоя от нашите калъфки за възглавници.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Grandma Soft 50x70