Подаръчна кутия Lux +
В наличност

черна с розова панделка (10,00 лв.) бяла със синя панделка (10,00 лв.)

10,00 лв.
-
+

Подаръчна кутия Lux, 28x23x10 cm

Чудите се как да опаковате вашата покупка? Ако искате да изненадате и очаровате някого с луксозен сатенен чаршаф, изберете специалната ни подаръчна кутия Lux.

Какви са предимствата на нашата подаръчна кутия

Тя е изработена от цветен картон и е достатъчно твърда, за да запази както съдържанието вътре, така и формата си. С дебелина от 0,5 см и елегантно магнитно закопчаване, този аксесоар бързо ще ви стане любим. За допълнителен разкош, кутията е снабдена с цветна панделка, която я прави още по-елегантна.

Със своите размери 28х23х10 см тя е идеална за различни подаръци, като силно я препоръчваме при покупка на комплект спално бельо –  чаршаф и 2 луксозни калъфки за възглавница. Кутията притежава всички полезни качества и по нея няма нищо излишно. Предлага се в два изкусителни варианта – черна с розова панделка и бяла със синя панделка.

Как да изберете подходяща подаръчна кутия

Когато търсите най-добрата подаръчна кутия-изненада, има няколко основни критерия, с които да се съобразите:

  •  колко е голям подаръкът – той не трябва да е натъпкан в кутията, а свободно да заема пространството;
  • цветовата гама – хубаво е продуктите да си пасват по цвят с опаковката;
  • формата – няма как да поставите нещо квадратно в цилиндрична кутия;
  • материалът, от който е изработена – това предполага избор на дървена, кадифена или кутия от елегантен картон;
  • поводът – има значение дали пазарувате за Коледа, Свети Валентин, рожден ден или друг празник.

Има варианти, които наричаме универсални и многофункционални, но персоналният подход е препоръчителен, когато подаръкът е предназначен за жена, мъж или бебе. Това създава настроение и прави всеки празник специален и вълнуващ. Представете си как изглежда перфектната подаръчна кутия за жена – тя грабва вниманието от пръв поглед и изкушава всяка дама да я отвори веднага, щом я види.

Правилната опаковка носи специално послание. Тя изразява лично отношение, създава емоция и показва колко много държите на човека, на когото правите подарък. Означава, че сте вложили достатъчно старание и изборът ви никак не е случаен. Ако дизайнът е достатъчно интересен, подаръчният аксесоар може да продължи да се използва като кутия за съхранение у дома или в офиса.

Защо да използвате луксозна подаръчна кутия

И най-скъпият подарък, поднесен в неподходяща опаковка, може да загуби много от стойността си. Дори най-фините и нежни чаршафи, изработени от бляскав сатен, ще останат недооценени, ако не са опаковани стилно и красиво. Когато бъдат поставени в подходяща кутия обаче, те ще предизвикат истинска наслада и ще впечатлят всеки, който се докосне до тях.

Основната разлика между обикновена и луксозна кутия за подарък е в качеството на изделието и вложените в него материали. Върху прецизно изработения продукт е достатъчно да бъде вързана подходяща панделка, за да е готов за поднасяне. Напълно излишно е добавянето на допълнителна украса, както и използването на опаковъчна хартия.

Ще разпознаете високия клас подаръчен аксесоар и по неговите изчистени форми и цветови решения. Сред тях рядко ще срещнете крещящи нюанси, прекалено шарени мотиви и принтирани картинки. Материалите, от които са направени изделията, обикновено са биоразградими, подлежат на рециклиране и не вредят на околната среда. Елегантни са и могат да бъдат съобразени с всеки повод и индивидуални предпочитания.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Lux Gift Box