Промоция
В наличност
26,00 лв. 18,50 лв.
-
+

Водонепропусклив протектор за матрак

Протектор за матрак 100х200 см

Добре организираното спално пространство е предпоставка за сладки сънища и бързо освобождаване на натрупаните стрес и умора през деня. Има значение какво ще използвате, за да се радвате на заслужена почивка.

Какви предимства има

Да имате водоустойчив протектор за матрак 100х200 означава, че разполагате с доста комфортно легло за самостоятелно спящ човек. Този спален аксесоар е от първа необходимост, ако търсите:

  • сигурна защита от мръсотия, прах и петна;
  • спасение от акари, създаващи предпоставки за алергични реакции;
  • предотвратяване на просмукване на вода и други течности;
  • постоянно чисто и свежо легло;
  • липсата на каквито и да е неприятни миризми.

Нашият водонепропусклив протектор за матрак е толкова ефирен, че изобщо няма да усетите неговото присъствие, щом го поставите. Направен е от фина тъкан и е безкомпромисен към всякакво замърсяване. Не търпи задържане на петна и косми от домашни любимци. След всяко изпиране ще ви зарадва със своя безупречен вид и размери, които остават непроменени.

Когато говорим за пране на непромокаем протектор за матрак 100х200, трябва да знаем, че то се случва лесно и безпроблемно в домашни условия. Спазвайте правилата, посочени на етикета и не забравяйте да избягвате ютията за гладене. Тя не е необходима. Достатъчно е пране до 60 градуса в пералнята машина и сушене на въздух или в сушилня, пак до 60 градуса.

Как да поръчате

Измерете старателно леглото, за което правите покупката и се убедете, че сте записали точните размери. Това, че предлагаме продуктите онлайн, не трябва да ви смущава. Разполагаме с компетентни консултанти, които с готовност ще отговорят на всичките ви въпроси. След като ви изслушат, ще ви дадат най-подходящите съвети и ще ви помогнат при избора на гумиран протектор за матрак.

Можете да разчитате на бърза и сигурна доставка до адрес или офис на куриерската служба, с която работим. Ако сте свикнали плащането да става чрез наложен платеж, имате такава опция, както и да се възползвате от преглед, преди да платите. Няма да задаваме въпроси, ако се откажете от покупката и върнете продукта неупотребяван и без увреждания в 14-дневен срок.

Важно е леглото преди и след сън да е също толкова чисто и свежо, както когато току що сте го застлали. Да липсва каквато и да е натрапчива миризма и да не се налага по-често от необходимото да сменяте матрака. Да сте сигурни, че сте осигурили здравословна среда в спалнята. За всичко това помага едно простичко решение и то е да се подсигурите с водонепропусклив протектор за матрак.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Dura Plus 100x200 cm