Промоция
В наличност
24,50 лв. 16,90 лв.
-
+

Калъф за матрак 90х200 см

Протектор за матрак 90х200 см

Единичните легла са предпочитани, когато помещението е по-тясно, липсва достатъчно пространство и в случаите, когато се търси самостоятелност по време на спане. Те изискват подходящи аксесоари, които е хубаво да бъдат едновременно приятни и практични.

Какви предимства има

  • Непромокаемият протектор за легло 90х200 е удобство за спящите поотделно. Той е незаменим когато:
  • искате да запазите матрака чист и без неприятни миризми;
  • обзавеждате стая на подрастващи, които имат навиците да хапват в леглото;
  • притеснявате се от разливане на течности;
  • често сменяте и перете спалното бельо;
  • държите мястото за спане да е безупречно.

Нашият водоустойчив протектор за матрак 90х200 е въздушно лек и тънък, изработен е от нежна материя и не пропуска никакви замърсявания. Почиства се с лекота и не заема много място при съхранение. Прикрепя се към матрака със здрави ластици в четирите краища. Няма нищо по-лесно от това да бъде поставен бързо и съответно свален, когато е време за смяна.

Прането на гумирания протектор за матрак 90х200 става в домашни условия, при температура до 60 градуса. Съхне бързо и ако използвате сушилня, нека градусите да са до 60. Всякакви петна от храна, напитки и други замърсявания нямат шанс и изчезват бързо. След почистване защитният аксесоар запазва формата и цвета си и изглежда като нов.

Как да поръчате

Преди да купите калъф за матрак 90х200, уверете се, че това са правилните размери за вашето легло. Ако имате съмнения или не сте сигурни как да измерите, свържете се с наш сътрудник, който ще ви окаже пълно съдействие. Можете да използвате телефона, за да зададете въпроси, както и да оставите съобщение в специалната форма за обратна връзка на страницата с контакти.
Гарантираме бърза доставка и възможно плащане чрез наложен платеж.

Предлагаме и удобната опция – преглед преди плащане, за да се уверите, че получавате това, което наистина искате. Ако по някаква причина решите да върнете вече закупения продукт, не е проблем – можете да го направите по всяко време в предвидения за целта 14-дневен срок.

Грижата за матрака изисква неговата постоянна защита от прах, мръсотия, акари и вода. Хубаво е да удължите живота му и да не се налага постоянно да инвестирате в нов. Колкото и да се стараете и да внимавате, не сте застраховани  от дребни инциденти с големи последствия. От среднощно потене и неразположение до неволно разлято питие или изпусната храна. Протекторът за легло 90х200 не е прищявка или глезотия, той е необходимият аксесоар, който осигурява спокоен сън, чисто и сухо легло през цялото денонощие.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Dura Plus 90x200 cm