Промоция
В наличност
42,50 лв. 29,75 лв.
-
+

Качествен протектор за матрак

Протектор за матрак 200х200

Качественият сън зарежда с енергия и ни помага да сме работоспособни и активни през целия ден. Недоспиването влошава качеството на живот и ни прави по-податливи на стрес, вируси и бактериални инфекции. Ако има нещо, което е изцяло в нашите възможности, това е изборът на матрак и комбинирането му с качествен протектор за матрак.

Какви предимства има

Непромокаемият протектор за матрак 200х200 е част от задължителните аксесоари за кралската спалня. Напълно дискретно и ненатрапчиво той старателно пази от:

  • поява на петна;
  • наслояване на миризми;
  • захабяване, протриване и скъсване на текстила;
  • просмукване на пот и други течности;
  • събиране на прах, акари и мръсотия.

Нашият водоустойчив протектор е създаден лек като облак и също толкова нежен на допир. Материята го прави крайно издръжлив на ежедневна употреба, а гумираното покритие е гаранция, че нищо вредно, мръсно и неприятно няма да стигне до матрака. Той е незаменим продукт за семейства, които обичат да са заедно в леглото. Осигурява напълно безопасна среда и при наличието на домашни любимци, тъй като не задържа косми.

За пране на протектора за матрак ви трябва пералня машина у дома, която да настроите на програма с по-нисък градус и да добавите перилни и ароматизиращи препарати, каквито харесвате. Сушилнята е с препоръчителните 60 градуса, а използването на ютия е напълно излишно. След почистване изделието е като току що закупено от магазина – гладко, свежо и без гънки. Трябва само да го поставите върху матрака с помощта на ластиците в четирите му краища.

Как да поръчате

Щом сте сигурни в желания размер, не губете време и поръчайте. Ако имате някакви съмнения или въпроси, питайте ни, с удоволствие ще ви съдействаме. Можете да ни намерите на посочения телефон или да ни пишете. Очаквайте бърза и коректна доставка с право на преглед и връщане в рамките на 14 дни, ако по някаква причина решите да се откажете от придобивката.

Нашият протектор за матрак 200х200 не само че не причинява разместване и набиране на долния чаршаф, но му помага той да остане изпънат. Ако все пак се съмнявате и искате да се презастраховате, използвайте спално бельо с ластик. Така със сигурност чаршафът под вас няма да помръдне, колкото и да се въртите нощем. Хубаво е да се запасите поне с два комплекта от предпазните изделия, за да сте сигурни, че ще удължите максимално живота на матрака, като го съхраните без влага, прах и каквито и да е замърсявания.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Dura Plus 200x200 cm