Промоция
В наличност
32,00 лв. 22,50 лв.
-
+

Непромокаем калъф за матрак, 140х200 см

Протектор за матрак 140х200 см

За да сте сигурни в удобството на един матрак, ви трябва повечко време да спите на него и да разберете дали е за вас. За да купите водоустойчив протектор за матрак, е достатъчно да се запознаете с характеристиките му и още след първото докосване ще сте убедени, че истински го харесвате.

Какви предимства има

Гумираният протектор за матрак 140х200 ви дава шанс да се наслаждавате на пълноценен сън, както и да се излежавате по цял ден в леглото, ако сте решили да мързелувате вкъщи. Той ще ви помогне да:

  • забравите за мръсотията и петната по матрака;
  • елиминирате появата на мухъл от разлята течност;
  • запазите леглото сухо и проветриво;
  • избегнете обостряне на алергични прояви;
  • се насладите на аромата на чисто пране.

Ще се влюбите в нашия непромокаем калъф за матрак, заради неговата фина и нежна материя, която гали кожата. Той е мек, много лек и е невероятно издръжлив. Захваща се удобно в четирите краища със здрави ластици. При пране на протектора, трябва да се съобразите с написаното на етикета и да използвате пералнята машина на по-нисък градус, не повече от 60 градуса.

Без значение колко често ще ви се налага пране на протектора за матрак, той ще запази добрия си външен вид, както и полезните си качества. Няма да се разтегне, нито свие и ще продължи да бъде искрящо бял. Ако го поставите в сушилня, не надвишавайте 60 градуса, за да не повредите вътрешния му слой. Материята не се мачка и не прави досадни гънки, което означава, че няма нужда да отделяте време за гладене.

Как да поръчате

Свържете се с нас по телефона или ни пишете, готови сме да отговорим на всичките ви въпроси.  След като уточним поръчката и начина на плащане, очаквайте доставка в кратък срок. Ако размислите в рамките на следващите 14 дни, върнете ни изделието неизползвано, а ние ще възстановим платената сума, без да питаме защо. Можете да се възползвате и от опцията смяна на продукта.

Този непромокаем протектор е за матрак 140х200, което го прави с двойно предназначение. Може да се използва както от хора, които спят сами, така и от двойки. Осигурява достатъчно свобода по време на сън и е вариант за сам човек, който е свикнал да се разполага нашироко. Подходящо решение е и за двама, като често е избор в началото на връзката на много двойки, особено ако не разполагат с достатъчно голямо спално помещение.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Dura Plus 140x200 cm