Промоция
В наличност
29,00 лв. 20,30 лв.
-
+

Непромокаем протектор за спалня

Протектор за матрак 120х200 см

Качественият сън е безценен. Той определя в голяма степен нашето здраве, ежедневие и настроение. Неподходящият матрак може да предизвика дискомфорт, умора, апатия, дори болки в гръбнака. Когато намерите такъв, който отговаря на изискванията и навиците ви, не забравяйте, че е добре да го комбинирате с водоустойчив протектор за матрак.

Какви предимства има

Гумираният протектор за матрак 120х200 е перфектното решение, ако искате да се наспите през нощта, а през свободното време денем да релаксирате, без да се притеснявате, че можете да замърсите мястото.Той ви осигурява:

  • защита от всякаква мръсотия;
  • сигурност, че ако разлеете течност, матракът няма да пострада;
  • бариера пред прах и домашни акари;
  • безупречна чистота и свежест
  • лесна смяна и пране на бельото.

Нашият непромокаем протектор за спалня ще ви хареса веднага, щом го пипнете. Той е нежен, изработен е от тънка материя и е супер издръжлив. Напълно пригоден е да пази от всякакви агресивни петна –  от разлята чаша кафе, натрошена бисквитка, шоколадово късче, изпуснато парче пица и всичко друго, на което мястото не е в леглото, но пък не е изключено да попадне в него.

При пране на протектора за матрак 120х200 няма специални изисквания. Просто го сложете в пералнята на по-ниска температура и изчакайте да видите колко бързо ще изсъхне след това. Можете да го завъртите в сушилня на не повече от 60 градуса, но не го гладете с ютия. Той не се мачка и не образува гънки. Сгънете го и го пъхнете някъде – няма да ви пречи, тъй като му трябва много малко място за съхранение.

Как да поръчате

Ако това е вашият размер, не се колебайте да направите поръчка при нас. Очаквайте бърза доставка и възможност за  преглед преди да платите. Можете да направите плащането чрез наложен платеж, през ПОС терминал или по банков път. Ако се разколебаете от покупката, ще ви възстановим платената сума, след като върнете продукта в рамките на 14 дни, стига той да е във вида, в който сте го получили.

Има различни позиции за сън. Някои предпочитат да спят по гръб, други настрани, а има и такива, които заспиват само, ако са обърнати по корем. От любимата поза зависи какъв матрак ще изберете и най-вече колко твърд да е той. Няма единна скала за твърдост, тъй като всеки човек спи по свой уникален начин. Има обаче универсално решение за защита и това е качественият протектор за матрак 120х200, който ще ви освободи от много проблеми и ще ви спести пари в бъдеще.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Dura Plus 120x200 cm