Промоция
В наличност

120х190 см (19,95 лв.) 160х190 см (26,45 лв.) 164х190 см (26,45 лв.) 164х200 см (26,45 лв.)

29,00 лв. 19,95 лв.
-
+

Гумиран и водоустойчив протектор за матрак

Покупката на матрак е свързана с предварително проучване, определяне на бюджетни рамки и сравняване на различни оферти. Ако искате да спестите средства и дълго време да се радвате на новата придобивка, не забравяйте да купите подходящ протектор за матрак.

Защо ви трябва непромокаем протектор за матрак

Неговото предназначение е да запази матрака чист, без петна и неприятни миризми. Има безспорни предимства, като най-важните са:

Спира мръсотията

Редовното почистване на матрака е сред основните грижи, но то няма да го спаси от замърсяване, ако го оставите незащитен. Леглото постоянно е изложено на прах и най-различни хранителни и битови замърсявания. Веднъж попаднали в материята, те стават трудни за отстраняване.  

Не позволява просмукването на течности

Няма нищо по-лесно и обичайно от това да разлеете някаква течност в леглото. Ако съдържанието пропие в матрака, то ще предизвика мухъл и други нежелани реакции. Гумираният протектор за матрак е добро решение.

Помага за справяне с алергии

Праховите акари са сред най-неприятните вредители, особено за хора, склонни към алергии. Протекторът ги държи надалече, като изпълнява ролята на своеобразна хипоалергенна бариера.

Удължава живота на матрака

Без значение колко години гаранция сте получили при покупка на матрак, ако не го пазите, ще съжалявате. Ще се наложи да го смените много преди да изтече неговият препоръчителен срок на употреба.

Лесна поддръжка

Прането на протектора е лесно и бързо. Целият цикъл по почистване и сушене е подходящ за изпълнение в домашни условия, без да изисква специална подготовка.

За да спестите пари в дългосрочен план, не отлагайте покупката на качествен протектор.

Как да изберете подходящ протектор за матрак

Преди всичко трябва да знаете какъв размер да купите – дали за матрак 120х190 см, 160х190 см, 164х190 см или 164х200 см. Ако Ви трябва друг размер вижте и останалите размери  90х200 см100х200 см120х200 см140х200 см160х200 см180х200 см200х200 см или за 200х220 см. Защитният аксесоар трябва идеално да пасва, без да е прекалено голям, нито пък тесен. Преценете каква сума можете да отделите и се запознайте с различните предложения.

Сравнете качествата на отделните материи. Решете какви начини за захващане предпочитате. Поинтересувайте се как да се грижите за продукта, дали се пере машинно, бързо ли съхне, мачка ли се, трябва ли да се глади и т.н. Отговорите на тези въпроси ще ви спестят време и усилия и ще ви улеснят при поддръжката на спалните изделия.

Не пропускайте да се погрижите за бебешкото креватче, за да бъде и то чисто и сухо по всяко време. Най-малките обичат да играят в леглото, както и да хапват в него. Ще ви трябва и протектор за топ матрак, ако ползвате такъв. Неговата функция е същата като този на основния матрак и употребата му е желателна, за да се радвате на спокоен и здравословен сън.

Какви са предимствата на нашия водоустойчив протектор за матрак

Той е лек и ефирен. Изработен е от фина материя и е изключително нежен на допир. Захваща се удобно с ластици в четирите краища и това дава възможност за бързо поставяне и сваляне. За по-шавливите по време на сън има допълнителна опция – могат да поставят върху протектора чаршаф с ластик. Така ще са спокойни, че със сигурност спалното бельо няма да помръдне, докато спят.

Гладката повърхност на изделието го прави напълно подходящо за семейства с дългокосмести домашни любимци. Ще се изненадате приятно, когато разберете, че материята не позволява задържане на косми. Не допуска и пропиване на случайно разлети течности. Пере се в пералня до 60 градуса и може да се суши в сушилня, отново до 60 градуса.

Нашият протектор е толкова тънък и почти незабележим и едновременно с това е извънредно здрав и устойчив. Той е необходим аксесоар за всеки дом и за семейства, които отглеждат малки деца. Предпочитан е и от хотелиери и собственици на къщи за гости, тъй като издържа на ежедневна употреба и постоянно пране.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Dura Plus protector