Промоция
В наличност

Крем (15,90 лв.) Син (15,90 лв.) Розов (15,90 лв.)

21,90 лв. 15,90 лв.
-
+

Антиалергичен протектор за възглавница от 100% памук, Safe Nights, 50х70 см, Различни цветове

Една изключителна възглавница се нуждае от също толкова изключителен протектор, който да я предпазва.

Поддържайте възглавницата си свежа с нашия иновативен протектор Safe Nights. Неговата материя от 100% чист памук е изтъкана толкова плътно (233 нишки / in²  или 92 нишки / cm², - доста повече памук),  че действа като бариера срещу алергени. Той удължава живота на Вашата възглавница и Ви осигурява комфорт, като Ви предпазва от акари и алергиите към тях.

Без цип за повече удобство, страничното прехлупване като на калъфка за възгалвница, запазва възглавницата покрита докато не дойде време за пране. Удължете живота Вашите възглавници и ги поддържайте по-чисти по-дълго време с нашия противоалергичен протектор за възглавници.

Противоалергичен и антибактериален протектор за възглавница срещу прахови акари и алергени. Въпреки, че не е непромокаем, протекторът си има ясна задача.

Предимството на този протектор за възглавница е, че той може да се ползва съвсем спокойно като калъфка за възглавница. Той е също толкова мек, гладък и нежен.

Дизайн: Стандартен протектор за възглавници тип калъфка със странично прехлупване – удължава живота на Вашите възглавници и ги поддържа по-чисти по-дълго време.

Материя: Мека, гладка повърхност за сън – 92 нишки / cm² (233 нишки / in²), 100% памучна бариерна тъкан, сертифицирана за липса на вредни за здравето вещества по Oeko Tex Standard 100.

Машинно пране (40 °C) и сушене (добавете от нашите вълнени топки за сушене за по-добър резултат). Ако след пране Ви се стори, че материята е по-твърда, не се учудвайте. Тъй като е толкова гъсто изтъкана, материята изглежда по-твърда, когато е мокра, но след изсъхване, придобива съвсем нормален вид. За да запазите цветове по ярки за по-дълго, препоръчваме пране на по-ниска температура.

  • Размер 50х70 см
  • Произведено в България
Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Safe nights protector 50x70