Промоция
В наличност
24,90 лв. 19,90 лв.
-
+

Сатенени калъфки за възглавници, Premium Sateen, 100% памучен сатен 300 нишки, 50х70 см, Различни цветове

Сатенената калъфка за възглавница Premium Sateen с 300 нишки се отлиичава с изящен блясък и разкошен гладък финиш, благодарение на нейните, наподобяващи коприната нишки. Това е една премиум калъфка за възглавница, изработена от 100% пениран памук, който е внимателно подбран, пречистен и експертно изтъкан за да създаде тъкан с изключително сатенен завършек, която е едновременно фина, издръжлива, трайна и истинска удобна.

Калъфката е изработена от чист памучен сатен, изтъкан от фини нишки дълговлакнест (щапелен) памук за нежно и уютно усещане. Поради качеството, здравината и финеса на нишките, калъфките Ви за възглавници винаги ще пазят характерния си блясък, искрящ дори и при най-малкия намек за светлина от свещ.

Освен всички описани до тук преимущества на дълговлакнестият пениран фин памучен сатен, трябва да добавим и няколко съществени ползи от него за нежният пол а и не само, а именно, че косата не се накъсва толкова, колкото с обикновена памучна калъфка за възглавница. Също така не се образуват големи гънки, които да се отбелязват върху лицето - платът е много по-нежен на допир. Тъй като калъфката е по-плътно изтъкана тя ще запази по-добре вашата възглавница от зацапване и акари.

Калъфките за възглавници се предлагат в модерна цветова палитра и в стандартен размер 50х70 см. Тъй като правим всичко в нашето ателие, ако желаете друг модел или размер калъфка, попитайте ни. Почти сигурно е, че ще можем да го направим и то на съвсем коректни цени.

Сатенените калъфки са лесни за поддръжка - могат да се перат в пералня и сушат в сушилня. А сушенето им ще е още по-ефикасно, ако добавите и от нашите топки за сушилня от вълна.

Какви са ползите на тази сатенена калъфка за възглавница:

  • Памучен сатен 300 нишки – копринено нежна калъфка с ярък блясък
  • 100% памук – естествен пениран дълговлакнест памук от най-фините и здрави влакна
  • Изчистен дизайн с прехлупване на късата страна
  • Предотвратява накъсванията на косата и образуването на белези по лицето.
  • Гъсто изтъкана материя – предпазва по-добре от зацапвания и акари
  • Машинно пране (40 °C)  и машинно сушене.  Да не се ползва белина.
  • Произведено в България

Състав: 100% памук, 60s x 60 s , 300 нишки / in² (118 нишки / cm²), сплитка 4/1 сатен

Материя, сертифицирана за липса на вредни химикали, токсини и дразнители по Oeko Tex Standard 100.

Възможно е леко разминаване на цветовете между снимките на екрана и реалния продукт, въпреки нашите усилия да ги заснемем възможно най-реалистично.

Разбира се, не пропускайте да добавите повече мекота към Вашата спалня с някоя от нашите възглавници от гъши пух.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Premium Sateen case 50x70