Промоция Сатенена калъфка за възглавница в различни цветове +
В наличност

Пастелен кехлибар (16,90 лв.) Пепел от рози (16,90 лв.) Син лунен камък (18,90 лв.) Захарен памук (16,90 лв.) Малка орхидея (16,90 лв.) Коралов пудинг (16,90 лв.)

24,90 лв. 16,90 лв.
-
+

Сатенени калъфки за възглавници, Premium Sateen, 100% памучен сатен 300 нишки, 50х70 см, Различни цветове

Сатенената калъфка за възглавница Premium Sateen с 300 нишки се отлиичава с изящен блясък и разкошен гладък финиш, благодарение на нейните, наподобяващи коприната нишки. Това е една премиум калъфка за възглавница, изработена от 100% пениран памук, който е внимателно подбран, пречистен и експертно изтъкан за да създаде тъкан с изключително сатенен завършек, която е едновременно фина, издръжлива, трайна и истинска удобна.

Калъфката е изработена от чист памучен сатен, изтъкан от фини нишки дълговлакнест (щапелен) памук за нежно и уютно усещане. Поради качеството, здравината и финеса на нишките, калъфките Ви за възглавници винаги ще пазят характерния си блясък, искрящ дори и при най-малкия намек за светлина от свещ.

Освен всички описани до тук преимущества на дълговлакнестият пениран фин памучен сатен, трябва да добавим и няколко съществени ползи от него за нежният пол а и не само, а именно, че косата не се накъсва толкова, колкото с обикновена памучна калъфка за възглавница. Също така не се образуват големи гънки, които да се отбелязват върху лицето - платът е много по-нежен на допир. Тъй като калъфката е по-плътно изтъкана тя ще запази по-добре вашата възглавница от зацапване и акари.

Калъфките за възглавници се предлагат в модерна цветова палитра и в стандартен размер 50х70 см. Тъй като правим всичко в нашето ателие, ако желаете друг модел или размер калъфка, попитайте ни. Почти сигурно е, че ще можем да го направим и то на съвсем коректни цени.

Сатенените калъфки са лесни за поддръжка - могат да се перат в пералня и сушат в сушилня. А сушенето им ще е още по-ефикасно, ако добавите и от нашите топки за сушилня от вълна.

Какви са ползите на тази сатенена калъфка за възглавница:

  • Памучен сатен 300 нишки – копринено нежна калъфка с ярък блясък
  • 100% памук – естествен пениран дълговлакнест памук от най-фините и здрави влакна
  • Изчистен дизайн с прехлупване на късата страна
  • Предотвратява накъсванията на косата и образуването на белези по лицето.
  • Гъсто изтъкана материя – предпазва по-добре от зацапвания и акари
  • Машинно пране (40 °C)  и машинно сушене.  Да не се ползва белина.
  • Произведено в България

Състав: 100% памук, 60s x 60 s , 300 нишки / in² (118 нишки / cm²), сплитка 4/1 сатен

Материя, сертифицирана за липса на вредни химикали, токсини и дразнители по Oeko Tex Standard 100.

Възможно е леко разминаване на цветовете между снимките на екрана и реалния продукт, въпреки нашите усилия да ги заснемем възможно най-реалистично.

Разбира се, не пропускайте да добавите повече мекота към Вашата спалня с някоя от нашите възглавници от гъши пух.

Напишете коментар
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Производител : Poohy
  • Код на продукта : Premium Sateen case 50x70