Вашето удовлетворение е важно за нас.

Ето защо ви предлагаме да опитате нашите продукти за тридесет дни.

Ако те не отговарят на вашето пълно удовлетворение, върнете ги за пълно възстановяване на сумата (с изключение на доставката).

Гаранцията не важи за персонализирани продукти.


И за да допълним Вашето преживяване и премахнем всякакво неудобство Ви даваме 6 месеца период през които ще коригираме 1 път безплатно плътността на Вашата завивка или възглавница.

Ето какво означава това:

За възглавниците: Ако установите че Вашата възглавница Ви е ниска или висока, ние ще я коригираме 1 път безплатно в рамките на 6 месеца от датата на закупуване. Ако желаете тя да е по-висока ние ще я допълним до следващото ниво на плътност, като Вие ще заплатите само разликата в цената и доставката до Нас. Ако Ви е висока, ние ще намалим пълнежа на възглавницата Ви до желаното ниво. За съжаление не можем да Ви върнем пари за изваденият пълнеж тъй като той вече е употребяван и не можем да го ползваме за друг клиент, но пък ще Ви го върнем или ползваме за друг продукт който желаете.

За завивките: Тъй като не можем да изпразним пълнежа на завивката Ви без да нарушим нейната цялост, можем само да го увеличим. Затова ако се двоумите между две нива на топлина (плътност) изберете по ниското. Ние винаги можем да добавим в последствие 1 път безплатно в рамките на 6 месеца от датата на закупуване. Вие само ще доплатите разликата до следващото ниво на плътност и транспортните разходи да ни изпратите завивката.


Цени на услугите за регулиране на плътността на пълнежа извън този период от 6 месеца:

За възглавници - 20 лева

За завивки - 50 лева