Вашето удовлетворение е важно за нас.

Ето защо ви предлагаме да опитате нашите пухени продукти за тридесет дни.

Ако те не отговарят на вашето пълно удовлетворение, върнете ги за пълно възстановяване на сумата (с изключение на доставката).

Гаранцията не важи за персонализирани продукти.

Гаранцията важи единствено за всички наши продукти от естествен патешки или гъши пух и/или пера.

Гаранцията не важи за продуктите от категория спално белъо: калъфки, чаршафи и протектори, като за тях важи стандартното право на връщане от 14 дена от датата на получаване, без право на пробване.


Тъй като знаем че избора на възглавница е труден и много личен, и за да допълним Вашето преживяване и премахнем всякакво неудобство Ви даваме 12 месеца период през които ще коригираме 1 път безплатно плътността на Вашата възглавница.

Ето какво означава това:

Ако установите че Вашата възглавница Ви е ниска или висока, ние ще я коригираме 1 път безплатно в рамките на 12 месеца от датата на закупуване. Ако желаете тя да е по-висока ние ще я допълним до следващото ниво на плътност или до Вашето желано ниво, като Вие ще заплатите само разликата в цената и доставката до Нас. Ако Ви е висока, ние ще намалим пълнежа на възглавницата Ви до желаното ниво. За съжаление не можем да Ви върнем пари за изваденият пълнеж тъй като той вече е употребяван и не можем да го ползваме за друг клиент, но пък ще Ви го върнем или ползваме за друг продукт който желаете.